‘RAYUELA’, de ‘Marcos Flores Flamenco Danza’, inaugura la VII Temporada de Dansa 2024

Sep 5, 2024 | Actualidad, Current affairs, Destacado, Entrevista, Revista Lloseta, TDB, Tradición

El programa comptarà aquest mes de setembre amb 3 espectacles i amb la possibilitat d’adquirir abonaments a eivissacultural.es

La VII Temporada de Dansa 2024 torna a l’Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres, a Eivissa, aquest dissabte 7 de setembre a les 20 hores amb l’obra RAYUELA de la Companyia Marcos Flores Flamenco Danza. Les entrades ja es poden adquirir de manera anticipada a través del web https://conselleivissa.escenaonline.com/par-public/rest/evento/listado, així com abonaments per a 2, 5 o tots els espectacles.

TDB te mantiene informado. Síguenos en : FacebookTwitter e Instagram

‘RAYUELA’, de ‘Marcos Flores Flamenco Danza’, inaugura la VII Temporada de Dansa 2024

Rayuela és el nom d’un joc (no només infantil) que trobam en molt diverses cultures des dels més llunyans temps. Convida a partir de la terra per aconseguir el cel de cadascú (Urà), pendent sempre de baixar a l’infern (Plutó). L’error significa caure: però sempre permet començar de nou. Enguany es celebra el 61 aniversari d’aquesta obra de Cortazar, inspirada en el seu protagonista Horacio Olivera.

Completen el mes de setembre les obres ‘Hacemos como que bailamos’ de la companyia UNAIUNA, el 13 de setembre a partir de les 20 hores, i Dance is My Heroine de la companyia Cristina Gómez, el 27 de setembre.

Tota la informació sobre entrades, abonaments i més detalls de l’espactacle es pot demanar a través del correu promociocultural@conselldeivissa.es i el telèfon 680 104 856 (de dilluns a divendres, de 10 a 15 hores).